Conversation Design & Content Management

.

Conversation Design & Content Management

Online content

Strakke content is steengoede content op basis van data. Het is vindbaar voor je doelgroep(en). En het is in begrijpelijk taal. Goede content kan verbinden, problemen oplossen, verwachtingen managen, werven en meer. Goede implementatie van je content in het CMS, dat heeft natuurlijk ook invloed op het resultaat. Ik help je erbij!

Conversation Design

Voor virtuele assistenten of chatbots ontwerp ik gesprekken. Gesprekken waarin copy, data, systeem en psychologie samenkomen. Ik heb net ook mijn eerste stap gezet op het gebied van AI trainen door een opleiding te volgen. Ontwikkelingen en trends volg ik op de voet. En die kennis deel ik graag.

Content Management

Ontdek wat ik voor je kan betekenen als content manager. Strakke content voor je sales, service, zakelijke of particuliere doelgroep(en). Met ruim 15 jaar ervaring in contentcreatie voor websites, heb ik met heel veel content management systemen gewerkt. En ruime ervaring opgedaan met SEO en data-analyse.